SUSHI HUIS BRECHT

Recentreview


3.5 stars out of 1378 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Huis Brecht. Want to know more? Find out more.

3 Mar 2024 at 8:45 2,5 uur, 2 x gebeld en 2x het antwoord gekregen ze zijn onderweg… de rit is 10min normaal gezien
2 Mar 2024 at 21:03 Lekker eten.
26 Feb 2024 at 10:22 1 uur na gewenste tijd pas geleverd. 2 uur na besteld te hebben . Zelf moeten bellen waar mijn levering bleef. Eerst zeden ze aan de telefoon de levering is onderweg en op het einde van ons gesprek zei men ik wacht op de chauffeur. Koud eten !!!
25 Feb 2024 at 21:51 Wij hebben 2 uur moeten wachten op onze bestelling en de warme gerechten waren niet echt warm terwijl we er maar op 5 min vandaan wonen. De sushi en dragon eyes waren wel heel lekker.
15 Feb 2024 at 23:09 Tijd was in dit geval moelijk door te geven maar ik had gevraagd om te leveren om 19.30u en om 19.40u werd er geleverd. Dat vind ik zeker OK. Het eten zelf was zeer lekker. De dingen die warm diende te zijn waren dat nog. Perfect
11 Feb 2024 at 19:34 Zeer lekker en verzorgd. Mooi op tijd gebracht
10 Feb 2024 at 23:38 Vlees was hard, tempura koud en slap, sushi was ok
4 Feb 2024 at 7:11 Na twee uur heb ik gebeld en het lijkt erop dat ze de bestellingen via Takeaway ofwel niet doorkrijgen ofwel niet behandelen. Na een telefoontje was mijn bestelling er op 20 minuutjes en zeer royaal gecompenseerd !
3 Feb 2024 at 21:42 Eten besteld om 17:45 om te laten leveren op 18:30. Eten arriveerde om 19:45 en dit zonder enig excuses en compensatie.
2 Feb 2024 at 21:47 Snel geleverd en heel lekker!
28 Jan 2024 at 22:08 Meer dan 2u moeten wachten op ons eten, verschillende keren gebeld. Elke x dat we belde zeiden ze dat het het onderweg was, ook zei ze dat we nog langer mochten wachten. Alles was dus koud... erg jammer, niet voor herhaling vatbaar...
27 Jan 2024 at 20:02 Ik bestel bijna maandelijks bij sushihuis maar kom het normaal ophalen. Deze keer eens via take-away gedaan.. 2 uur na de zogezegde levertijd pas aangekomen.. Uiteraard alles koud.. Wel 4 extra sushi’s gekregen voor het wachten.. jammer!