SUSHI HUIS BRECHT

SUSHI HUIS BRECHT Sushi Huis

order food online

Recentreview


4 stars out of 970 reviews
17 Sep 2021 at 17:27 Voordien zat er altijd een zakje kroepoek bij... nu niet meer, jammer: het enige minpuntje.
15 Sep 2021 at 17:40 Sushi was heerlijk en supervers. Snelle en erg vriendelijke levering.
6 Sep 2021 at 18:19 Bezorging heeft veel te lang op zich laten wachten Slechts 1 paar chop sticks voor 3 man…
5 Sep 2021 at 18:35 1 uur langer moeten wachten op bestelling. Uiteraard zonder verwittiging (ja, het is zondag, ja het is druk…). Zakje kroepoek had tof geweest? Sushi kwam warm aan (vandaag 25 graden), lijkt me ook niet helemaal correct… Geen excuses. Zucht.
5 Sep 2021 at 18:07 Is 10 min bij ons vandaan maar hebben 1.5 uur moeten wachten en dat is toch 45 min te lang
4 Sep 2021 at 20:11 Lekkere verse sushi, mooie prijs-kwaliteit en netjes op tijd. Bestellen we zeker nog eens!
4 Sep 2021 at 18:24 Mening geven ookal hebben we ons eten nog niet ontvangen?
30 Aug 2021 at 7:28 Eten was super lekker en verzorgd. Ook de aflevering was correct en vriendelijk. Toen ik echter liet verstaan dat ik ook extra tipgeld had betaald vertelde de chauffeur mij dat zij daar geen cent van zien. Ik vraag me dan ook af wat er mee gebeurt?
29 Aug 2021 at 18:09 Lekkere sushi, zoals altijd. Ook zeer goede service, er was aanvankelijk iets vergeten te leveren bij de bestelling, dan getelefoneerd met het restaurant. Dit werd met een nalevering goedgemaakt met zelfs nog wat extra erbij!!!
27 Aug 2021 at 18:46 wij bestellen al meer dan vijf jaar maar de kwaliteit van het eten is stevig achteruitgegaan, levering duurt ook veel te lang ong. 2u, wij gaan andere sushi-diensten proberen, spijtig...
21 Aug 2021 at 22:58 Eten niet lekker en uur later dan beloofd gebracht.
18 Aug 2021 at 20:39 Er zat geen vis tussen de sushi rolls