SUSHI HUIS BRECHT

SUSHI HUIS BRECHT Sushi Huis

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 1029 reviews
18 Jan 2022 at 20:19 Zoals altijd heerlijk. De wachttijd was geen probleem gezien we ruim op tijd besteld hadden
17 Jan 2022 at 23:07 Super lekker
16 Jan 2022 at 21:26 Heerlijk en perfect op tijd deze keer!
15 Jan 2022 at 20:25 Bestelling gedaan om 17.55 en aangekomen om 20.05u . 3 keer gebeld om te informeren en dame lachte me gewoon uit aan telefoon. Vaste klant daar maar zal niet meer zijn nu !!!!
9 Jan 2022 at 21:00 Was niet lekker was meer dan een uur te laat
8 Jan 2022 at 21:59 Sushi was lekker De ribbetjes waren zeer droog.
30 Dec 2021 at 20:24 Curry met Scampi’s besteld maar kip gekregen. Bij 1 sushigerecht zat geen gember en/of wasabi. Bijna anderhalf uur moeten wachten . Wel lekker zoals altijd.
27 Dec 2021 at 19:34 Lekker eten, helaas lange lever tijd, en ook bestelling niet volledig. Ik ben vaste klant en altijd erg tevreden, normaal is alles in orde.
23 Dec 2021 at 20:06 De kippensoep was enorm pikant en de zoetzure saus ook wat anders niet is
21 Dec 2021 at 21:05 Eten altijd top. Meestal staat het klaar als we het zelf ophalen. Nu voor het eerst laten leveren, en een half uur later dan gevraagd.
20 Dec 2021 at 23:07 Bestelling gedaan om 20u op een maandagavond. Bestelling aangekregen na 2u ! wachten !! Om 22u EINDELIJK eten maar lauw. Terug moeten opwarmen in de microgolf. Ondanks dat was het wel lekker van smaak… Eerste keer en laatste keer vrees ik !
19 Dec 2021 at 20:16 Altijd lekker verse sushi