SUSHI HUIS BRECHT 2960

SUSHI HUIS BRECHT 2960 Sushi Huis

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 326 reviews
23 Feb 2020 at 9:33 Bestelling kwam maar 5 min te laat aan, bij een vorige bestelling duurde dit veel langer dus ik was aangenaam verrast. De zeewiersalade had een beetje gelekt in het zakje maar het was wel heel lekker!
22 Feb 2020 at 22:09 Sushi’s waren niet goed klaar, zeewier was taai en de rijst waterig
22 Feb 2020 at 20:15 Zeer goed
20 Feb 2020 at 22:49 vriendelijk
16 Feb 2020 at 19:29 Gebakken aardappeltjes en thaise ribbekes waren koud
15 Feb 2020 at 22:22 Erg teleurgesteld.. als vaste klant altijd tevreden geweest. Vandaag om 16:30 besteld en een bezorg uur uitgekozen. 18:45 Om 19:30 werd mijn eten bezorgd. Alle warme gerechten waren koud, de tempura niet krokant maar wak. Mijn maki tempura zonder vis.
15 Feb 2020 at 9:51 90 min was de langste bezorgtijden dat ik kon kiezen maar het heeft uiteindelijk 3,5 uur!!! Geduurd voor dat we het eten hebben gekregen.
14 Feb 2020 at 23:32 De zwarte velletjes waren iets taaier deze keer wat wel zonde was
14 Feb 2020 at 22:51 3u gewacht op onze Japanse boot. 3x moeten bellen waar het eten bleef, zelf geen nieuws gekregen. Het eten was enorm twijfelachtig, het leek gewoon bij elkaar gesmeten en het was bijna allemaal hetzelfde. Ook zat er een haar in de sushi, jakkes.
14 Feb 2020 at 20:25 Bezorgtijd kan zelfs niet ingegeven worden. 3,5 uur!!!!! Twee keer gebeld en nog niet vertrokken. Bel naar take away om uw geld terug te krijgen zeggen ze dan. Vorige keer ook twee uur gewacht. We dachten we geven het nog een kans. Nooit meer!
27 Jan 2020 at 7:14 50min werd er gezegd voor levertijd. Werd uiteindelijk 1h:45m nadat ik gebeld had. Het was druk werd er gemeld. Kan zijn maar dan moet je beter levertijd kunnen inschatten. Dim sums waren allen koud en sommige waren nog rauw. Hebben wel nieuwe geleverd.
26 Jan 2020 at 20:10 Het eten viel echt tegen. Onze porties waren kleiner dan we hadden verwacht. Dragon eyes : niet warm en krokant. Sushi pikante tonijn : de weinige saus die op de sushi lag, leek gewoon mayonaise te zijn. Algemeen.. niet voor herhaling vatbaar